Horsebo ApS

Horsebo ApS
Nathalie Horse Care
Ny Mårumvej 89
3230 Græsted
Tlf.: +45 48 39 44 66 | +45 51 15 44 66
Email: nathaliehorsecare@horsebo.dk

Hjemmeside: nathaliehorsecare.com

NATHALIE HORSE CARE

Vores serie af plejeprodukter til heste er udviklet i et tæt samarbejde med Nathalie zu Sayn-Wittgenstein. Produkterne føres i tre forskellige serier, Daily Care, Professional Touch og Medical Care, som opfylder de største kvalitetskrav til både indhold og effekt.Alle produkter har udførlig indholdsdeklaration og er fremstillet med højest muligt indhold af økologiske råvarer.

Udvalgte produkter i serien er fremstillet med særlige hensyn til sundhed, kvalitet og miljø, og er blevet kvalitetsstemplet med det nordiske miljømærke Svanen.
Alle produkter bliver løbende kontrolleret i henhold til FEI’s dopinglister.

NATHALIE FASHION

NATHALIE FASHION er et dansk mærke af eksklusiv rytterbeklædning, som på kort tid har etableret sig på det danske marked som et stærkt brand hos den kvalitetsbevidste rytter. Serien byder på striktrøjer og ridebukser produceret i et unikt og tidsløst design med lækre og eksklusive detaljer, og altid udført i en slidstærk kvalitet. Trøjer såvel som bukser føres både til damer og herrer i en række klassiske farver, der giver et væld af kombinationsmuligheder.

Ridebukserne fra Nathalie Fashion findes i forskellige modeller og mange flotte farvekombinationer. Den innovative tekstilteknologi fra Swiss Schoeller® sikrer, at ridebukserne aldrig falmer eller mister faconen.

Horsebo ApS 3

Sælg mere rideudstyr online.

Medlemmer får tips til bedre konvertering, Google, Sociale Medier, Nyhedsbreve og meget andet.

Scroll til toppen