Equipage

Equipage

Beklædning og udstyr til den aktive rytter med et sporty og moderne look.

Equipage rideudstyr forhandles i Danmark af: Three Horses A/S

EQUIPAGE

Equipage er et kendt mærke indenfor ridebranchen. Equipage byder på et stort udvalg af produkter til hest og rytter. Du finder bl.a. vinterjakker, ridebukser, støvler og sko.

Equipage rammer bredt på markedet ikke mindst fordi deres produkter er minimalistiske og aldrig går af mode. Equipage producerer produkter til mænd, kvinder og børn. Deres priser er nogle alle ryttere kan være med på, og derfor har mærket blevet meget populær blandt mange ryttere.  Equipage meget konkurrencedygtige på både udstyr og priser.

Equipages beklædning er rigtig god til prisen. De producerer en lang række forskellige produkter til alle anledninger. Derfor kan du altid finde en flot vest, ny vinterjakke eller en smart regnjakke fra Equipage. Stilen og designet appelerer til mange ryttere, da designet er klassisk og kan bruges sæson efter sæson. Hvis du skal til stævne, kan du også finde nogle fine stævneting fra Equipage. Bl.a. stævnebluser, hvide ridebukser og andet tilbehør til stævne.

VINTERRIDEBUKSER

Har du fået blå lår efter et par timer i stalden på en kold vinterdag? Så har Equipage lavet et par smarte ridetights med fleecefor indvendigt. Milo ridetights er et par smarte og sporty tights, der sørger for at du ikke får blå lår om vinteren. En god vinterjakke såsom Sirius jakken vil sikre at din overkrop ikke bliver kold. Her får du rigtig mange jakke til prisen. Dens flotte imiteret pelskant på hætten giver jakken er ekslusivt look. Mens den smarte slids bagpå gør, at du ikke bliver generet af jakken under ridning. 

RIDEHJELM

Equipages ridehjelme fortjener lidt ekstra opmærksomhed. Her finder du en lækker ridehjelm, hvor designet appellere til mange ryttere. Ridehjelmen findes i forskellige designs såsom med eller uden glitter. Du kan også vælge mellem mat overfalde eller suede overflade. Ridehjelmene kan justeres i nakken, og har selvfølgelig den nyeste sikkerhedsgodkendelse.

Equipage er til alle ryttere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Sælg mere rideudstyr online.

Medlemmer får tips til bedre konvertering, Google, Sociale Medier, Nyhedsbreve og meget andet.

Scroll til toppen