Blue Hors

Blue Hors er en dansk producent af plejeprodukter og tilskudsfoder til heste.

Blue Hors produkterne distribueres af Blue Hors ApS

Blue Hors tilbyder tilskuds- og plejeprodukter, der optimerer din hests generelle sundhed og forbedrer restitutionsevnen
Serien omfatter bl.a.

  • Supplements foder
  • Hestens sundhed
  • Udvendig pleje
  • Læder plejemidler

Blue Hors er en af de førende producenter inden for pleje- og tilskudsprodukter i Danmark. Produkter er populære, fordi de er kendt for kvalitet og høj standard. Folkene bag er selv passioneret omkring heste og overlader derfor intet til tilfældighederne i deres arbejde med heste.

Folkene bag havde et ønske om at skabe produkter af så høj kvalitet, at de kunne komplimentere hestenes høje niveau. Ligesom andre hesteejere vil de ikke gå på kompromis med kvalitet eller sikkerhed, så du kan trygt bruge hele produktlinjen til dine heste. Blue Hors bruger bl.a. coatede vitaminer, hvilket beskytter mod nedbrydning samt sikrer en lang holdbarhed på de forskellige fodertilskud.

Firmaet udvikler løbende deres produkter og følger hele tiden den nyeste forskning inden for heste og hestesport. De fokuserer 100 % på kvalitet og samarbejder med et af de mest anerkendte firmaer, Irish Equine Center, og produkterne testes på Helsingborg Hestehospital.

For at sikre den bedst mulige kvalitet arbejder Blue Hors sammen med lægemiddelgodkendte virksomheder i produktionen af de fleste af deres produkter, hvilket sikrer kontinuerlige kvalitetstjek og brug af vitaminer af en human farmaceutisk kvalitet.

Firmaet har et bredt udvalg af produkter til hestepleje, så du kan med garanti finde noget, som passer til dig og dine dyr. De arbejder hele tiden på at forbedre deres udvalg, så du altid kan finde det, som dine heste har brug for af tilskud og pleje. Du kan finde flere plejeprodukter til dine heste her.

Sælg mere rideudstyr online.

Medlemmer får tips til bedre konvertering, Google, Sociale Medier, Nyhedsbreve og meget andet.

Scroll til toppen